Schrijf je nu in voor de VOGIN-voorjaarscursus 2022

Dit voorjaar is de 85e editie van de VOGIN cursus, uiteraard weer vernieuwd in vorm en inhoud. De cursus is wat ons betreft een must voor wie de afgelopen jaren in het vak als informatieprofessional is begonnen en voor wie de basis wil opfrissen of nieuwe inspiratie wil opdoen. In vijf intensieve dagen (ook los als 2- en 3-daagse cursussen te volgen) werk je in een kleine groep van maximaal 14 deelnemers aan opdrachten, eigen cases, quizzes, discussies en meer, uiteraard gevoed, geïnspireerd en begeleid door ervaren docenten. VOGIN A geeft een overzicht van het informatielandschap en systematiek van zoeken. VOGIN B bouwt op die kennis voort in thema’s (bv. open science), informatiedomeinen (bv. social media) en en technieken (bv. tekstanalyse en fact checking).

Nieuw deze editie, na het door Coronamaatregelen gedwongen online format van de afgelopen edities, is dat we kiezen voor een mengvorm van fysiek en online, waarbij in elk geval de eerste dag altijd fysiek is. We hebben geleerd dat online werken door de deelnemers ook op prjjs wordt gesteld en willen nu het beste van twee werelden in de cursus verenigen.

VOGIN cursussen worden door de deelnemers steevast beoordeeld met een 8 of hoger.

De voorjaarcursus is op 9, 10, 30, 31 mei en 7 juni. Kijk voor alle praktische details en inschrijving voor deze cursus op de cursuspagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Scroll naar boven