Opleidingen en cursussen

Opleidingsactiviteiten van de VOGIN-Academie

VOGIN heeft drie vaste opleidingsactiviteiten:

Daarnaast bieden we:

  • Op verzoek een maatwerkversie van de cursus Online opsporen van informatie als in-company training (neem daarvoor contact op met de coördinator).
  • Ad hoc lezingen en workshops (die worden aangekondigd elders op site en tevens in de evenementenkalender staan), zoals het jaarlijks drukbezochte VOGIN / LexisNexis seminar.

Tenslotte ontwikkelde VOGIN een nieuw congres: VOGIN Jaarcongres Omgevingskennis dat voor de eerste keer heeft plaatsgevonden op 8 februari 2024!

CRKBO register

Stichting VOGIN staat met haar cursussen en opleidingen geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Door de inschrijving in het CRKBO-register komt Stichting VOGIN in aanmerking voor BTW-vrijstelling. Dit houdt in dat al onze cursussen en opleidingen BTW-vrij zijn.

CRKBO logo

Klachtenregeling

De Stichting VOGIN heeft ten behoeve van haar trainings- en opleidingsactiviteiten een Klachtenregeling.  Hierin staat informatie over de procedure rond klachtenafhandeling, de samenstelling van de klachtencommissie en het adres voor het indienen van een klacht.

Scroll naar boven