Winactie: Boek ‘Down to earth’

Begin het jaar meteen goed! Met ‘Down to earth – Technologie voor Wereldverbeteraars’ krijg je inzicht in technologie, duurzaamheid en rechtvaardigheid en handvatten in hoe je deze met elkaar kunt verbinden. Hoe je daar vanuit een organisatie praktische handen en voeten aan kunt geven, lees je in het boek van Lianne Tijhaar.

Afgelopen najaar startte VOGIN met Earthlinks, een platform voor denkers en doeners, highbrow en lowbrow, waar kennis en kunde zich verder kunnen ontwikkelen. Een platform niet vóór de deelnemers, maar dóór de deelnemers, die de urgentie voelen om samen te werken op het snijvlak van humanities & technology. Deelnemers aan Earthlinks kunnen zich verdiepen of zelf verdieping bieden en ook VOGIN zal als katalysator van het platform een stimulerend aanbod brengen om het platform op gang te houden.

Wij geven 25 exemplaren weg. Deel jouw mening bij ons LinkedIn bericht over hoe dit abstracte onderwerp beter toepasbaar kan worden binnen jouw organisatie. Laat een reactie achter voor 1 maart in een LinkedIn reactie én volg de pagina van Earthlinks. Jij ontvangt dan van ons een gratis exemplaar!

Je ontvangt alleen het boek als je ook je adres invult waar het boek naartoe gestuurd kan worden: https://7elie1t3thv.typeform.com/to/gjW2PlnE

Bestellen kan natuurlijk ook gewoon: Uitgeverij Lontano.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Scroll naar boven