Ontmoet onze spreker: Sirous Kavehercy

Tijdens het seminar van VOGIN en LexisNexis op 3 oktober vertellen onze sprekers meer over de impact van technologie op hoe we onderzoeken, leren en werken.

Ontmoet onze allereerste spreker van deze middag: Sirous Kavehercy is een ervaren adviseur en spreker die je met zijn authentieke stijl en persoonlijke anekdotes meeneemt op een reis door de wereld van technologie, cultuur en communicatie. Hij heeft meer dan 30 jaar internationale ervaring in communicatie en digitalisering als consultant, marketeer, docent en sinds 2011 als ondernemer. Als oprichter van Tripylon Media ondersteunt Sirous organisaties op het gebied van digitale transformatie, globalisering en (interculturele) communicatie. Hij heeft een schat aan real-life interculturele kennis en expertise, van Azië tot Europa, Afrika en de VS. Sirous heeft een master in Computer Science en Artificial Intelligence en heeft vele revolutionaire digitale ontwikkelingen van dichtbij meegemaakt.

Artificial intelligence: verkenning van een veranderend landschap
Artifical Intelligence (AI) transformeert onze wereld in ongekend snel tempo. Van intelligente zoekmachines en gepersonaliseerde leerplatformen tot geautomatiseerde bedrijfsprocessen en voorspellende analyses, AI vergroot onze productiviteit en geeft ons nieuwe mogelijkheden. Maar wat zijn de principes die deze ontwikkelingen sturen? Hoe zit het met normen en waarden van makers en gebruikers? Het begrijpen van de brede context van AI vereist dat we aandacht besteden aan zowel de technologische als de sociaal-culturele en filosofische aspecten ervan. In deze presentatie onderzoeken we de complexe relatie tussen mens, technologie en samenleving op basis van inzichten uit diverse vakgebieden en voorbeelden uit de praktijk.

Ben jij erbij? Je kan je hier nog kosteloos aanmelden.

Scroll naar boven