Meld je aan: Seminar ‘De opkomst van AI’

Het is met groot genoegen dat we aankondigen dat de aanmeldingen zijn gestart voor ons langverwachte seminar “De opkomst van AI”. Dit seminar belooft een bron van inspiratie en kennis te zijn voor iedereen die meer wil weten over de opkomst van technologie, zoals artificial intelligence en machine learning, en hoe dit kan leiden tot andere manieren van onderzoek doen of zelfs tot een hele nieuwe manier van werken. We nodigen iedereen uit om deel te nemen. Een kans om te leren van experts en je netwerken te vergroten.

Seminar in een oogopslag
Of je nu journalist, docent, informatiespecialist, beleidsmedewerker of marketeer bent, de opkomst van technologie, zoals artificial intelligence en machine learning, kan leiden tot andere manieren van onderzoek doen of zelfs tot een hele nieuwe manier van werken.

Sprekers
In dit seminar vertellen Sirous Kavehercy (Tripylon Media), Karin van Es (Universiteit Utrecht) en Kirsten Goote-Vos (RVO) je over de nieuwe technologieën die zij tegenkomen in de praktijk. Wat zijn de gevolgen hiervan? Ervaren zij ook een ‘nieuwe manier van werken’ en welke uitdagingen komen hierdoor kijken bij het doen van een onderzoek, het maken van een analyse of het interpreteren van data?

Netwerken
Het seminar biedt ook talrijke netwerkmogelijkheden. Je kan aansluiten bij onze lunch, we hebben tussentijds een pauze en achteraf een netwerkborrel.

Aanmelding
Om deel te nemen aan dit inspirerende seminar, bezoek je onze aanmeldpagina. Daar vind je alle relevante informatie over het evenement, inclusief het programma, de locatie en de sprekers.

Scroll naar boven