VOGIN-IP-lezing 2021 terugkijken


De VOGIN-IP-lezing 2021 is succesvol verlopen. Uit de evaluatie bleek dat de bezoekers ook dit keer weer heel tevreden waren. De workshops werden door de deelnemers gemiddeld hoger gewaardeerd dan in enig van de voorgaande jaren en ook beide lezingentracks kregen gemiddeld een hoger cijfer dan eerdere jaren. Voor degenen die hierdoor nieuwsgierig zijn geworden en het jammer vinden niet bij de lezingen aanwezig te zijn geweest, is er nog een buitenkansje. Tot verrassing van de organisatoren, bleek de technische dienst van de OBA alle lezingen op video geregistreerd te hebben. Zeven van de acht sprekers hebben gelukkig achteraf toestemming gegeven om hun lezingen op internet beschikbaar te stellen.

Omdat bijna 5 uur binge watching -zelfs bij deze interessante sprekers- wellicht wat veel van het goede is, volgt hieronder een lijstje deep-links die je rechtstreeks naar het begin van elk van de lezingen brengt. Dan kun je zelf kiezen welke spreker je wanneer bekijkt.

Als je dit interessant vindt, is dat misschien een goede reden om volgend jaar in persoon bij het evenement aanwezig te zijn. De organisatoren verwachten in mei of juni volgende jaar weer een volgende aflevering te realiseren. De uiteindelijke datum zal ook op deze site gemeld worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Scroll naar boven