SAVE THE DATE: VOGIN-IP-lezing 2024 is op 18 april

Op 18 april 2024 zal de 12e VOGIN-IP-lezing plaatsvinden. Uiteraard gaat dit weer plaatsvinden in de OBA. Een latere datum dan dat je waarschijnlijk van ons gewend bent, maar in de OBA vindt eerder dat jaar een verbouwing plaats en is net afgerond wanneer wij onze lezing organiseren.

Toch nog even terugkijken
Wil je de VOGIN-IP-lezing van dit jaar nog even herbeleven? Of was je er niet bij en wil zien hoe deze dag is verlopen? Wij blikken terug met foto’s en een evaluatie.

Foto’s
De door onze vaste fotograaf Eef Evers gemaakte foto’s zijn in een album op Flickr verwerkt. Het is zeker de moeite waard om ze te bekijken. Misschien sta je er zelf ook nog wel op!

Elisabeth’s podcast
Op 16 maart is op een rustig plekje in de OBA ook nog een podcast met keynote speaker Elisabeth Bik opgenomen. Beluisteren van die podcast is een ‘must’ voor wie 16 maart niet bij haar lezing kon zijn. (En ook voor een ieder die daar wel bij was).

In de rubriek “de VOGIN Statafel” voerden hosts Bart van der Meij en Leon Heuts een inspirerend gesprek van ruim 40 minuten met Elisabeth Bik over haar talent om wetenschappelijke fraude op te sporen, over het belang van zuiverheid in de wetenschap en over de perverse prikkels in het wetenschappelijk bedrijf. Met tips & trucs waar je zelf op kunt letten als je een wetenschappelijke publicatie leest.

Verslag in IP
In de digitale aflevering #3 van de IP vind je verslagen van vijf lezingen die 16 maart gegeven zijn. Was je erbij? Lees dan terug waar het ook alweer over ging. Was je er niet bij? Lees dan wat je helaas gemist hebt. En zorg vooral dat je er volgende keer wel bij bent; de datum – 18 april 2024 – weet je intussen.

Scroll naar boven