Ontmoet onze spreker: Kirsten Goote – Vos

Kirsten werkt bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland als teammanager Omgevingskennis. Zij werkt ruim 12,5 jaar bij het Rijk (o.a. VROM, Defensie). Verder heeft ze ongeveer een decennium in het bedrijfsleven gewerkt (o.a. webdesigner KPN, hoofdredacteur Frankwatching), als zelfstandig ondernemer (Indisch 3.0) en docent (School voor Journalistiek). Ook is Kirsten voorzitter van het VOGIN-jaarcongres Omgevingskennis (8/2/2024). Kirsten is in Rotterdam opgeleid, aan de Hogeschool InHolland (Communicatie-Creatief, voorheen Ichthus Hogeschool) en de Erasmus Universiteit (Media & Journalistiek). Haar liefde voor Rotterdam deelt zij met haar man, net als hun Indische roots. Met hun drie kinderen wonen zij in Voorburg.

Op 3 oktober zullen tijdens het seminar van VOGIN en LexisNexis onze sprekers nader ingaan op de invloed die technologie heeft op de manier waarop we onderzoeken, leren en werken.

Als AI je werk gaat overnemen
Als leidinggevende maak ik deel uit van team Omgevingskennis bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. We werken sinds een jaar of 6 voor EZK, LNV en RVO en leveren relevant inzicht in wat er leeft in de samenleving. In deze presentatie deel ik met je hoe je samen de sprong naar de toekomst maakt, in een wereld waar AI misschien wel jouw werk overneemt, met mensen die uiteenlopende kennis hebben van de wondere wereld van data.

Wil jij erbij zijn? Je kan je hier aanmelden.

Scroll naar boven