Hoge cijfers voor VOGIN-IP-lezing

Een 9 voor één van de lezingen en een 9½ voor een workshop.
Mooie cijfers voor onderdelen van de VOGIN-IP-lezing afgelopen mei.


Na afloop van de VOGIN-IP-lezing vragen we deelnemers altijd wat ze van het evenement vonden. Omdat het algemene oordeel jaar na jaar onveranderlijk gunstig is, vraag je je wel eens af of zo’n evaluatie nog wel zinvol is. Toch is het altijd goed te weten dat meer dan de helft van de respondenten de organisatie nog uitstekend vindt en dat niemand het minder dan goed beoordeelt. En ook over de prijs die gerekend werd, was een grote meerderheid tevreden.

De organisatie van de dag was De prijs/kwaliteit verhouding was Mogelijkheid tot professionele en sociale contacten was Keuze voor te volgen workshops was

Een voor organisatoren nog wat nuttiger terugkoppeling vormt het vrije commentaar dat deelnemers kunnen geven. Dat varieert van “Goede inhoudelijke workshops, mooie locatie en heerlijk eten!” tot “wel vreemd dat bij de welkomstkoffie niets werd geserveerd; er mogen ook kleine koekjes bij“. En daarnaast natuurlijk de beoordeling van individuele sprekers en workshops. De cijfers die daarvoor gegeven werden, stemden dit keer zeker tot tevredenheid.
Zo was nog niet eerder een lezing gemiddeld met een 9 beoordeeld – dat was die van de Belgische factchecker Brecht Castel die je hierboven al in actie zag.
Bij de workshops waren ook al nieuwe records. Met als top een 9,5 voor een workshop over Wikidata. En ook de laagst beoordeelde workshop kreeg met een 7,5 nog altijd een hoger cijfer dan we enig eerder jaar als minimum noteerden.
Nog wat meer evaluatiegegevens zijn te vinden op de VOGIN-IP-website.

Was u er op 11 mei niet bij, dan geven deze gegevens hopelijk aanleiding om het evenement in 2023 niet nog eens te willen missen. Houd daarvoor de VOGIN-berichten in de gaten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Scroll naar boven