Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vogin/LexisNexis seminar ‘De opkomst van AI’

3 oktober 2023 @ 12:00 - 17:00

Ben je benieuwd hoe het zit met de opkomst van technologie, zoals kunstmatige intelligentie en machine learning, en hoe dit leidt tot andere manieren van onderzoek doen of zelfs tot een hele nieuwe manier van werken?

Wij organiseren op 3 oktober een seminar, in samenwerking met LexisNexis. In dit seminar vertellen Sirous Kavehercy (Tripylon Media), Karin van Es (Universiteit Utrecht) en Kirsten Goote-Vos (RVO) je over de nieuwe technologieën die zij tegengekomen in de praktijk. Wat zijn de gevolgen hiervan? Ervaren zij ook een ‘nieuwe manier van werken’ en welke uitdagingen komen hierdoor kijken bij het doen van een onderzoek, het maken van een analyse of het interpreteren van data?

Wil je ook graag in contact komen met anderen uit je branche? Je wordt bij ons ontvangen met een lekkere lunch en een kop thee of koffie. Tussendoor nemen we even pauze en achteraf is er een borrel. Aanmelden kan via deze pagina. Het seminar zal plaatsvinden bij LexisNexis, in Amsterdam. Erbij zijn kost niets!

Gegevens

Datum:
3 oktober 2023
Tijd:
12:00 - 17:00
Site:
https://professional.lexisnexis.com/nl-nl/res-seminartechnologieenonderzoek

Locatie

RELX
Radarweg 29
Amsterdam, Nederland
+ Google Maps
Scroll naar boven